Elazığ'da Otobüslerde Yeni Dönem

Son günlerde artan şikayetler nedeniyle Gazeteniz Günışığı'nın da gündeme taşıdığı otobüs şoförleri için Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları harekete geçti.

Yolcu memnuniyetini arttırarak şehir içinde kaliteli ve konforlu taşımacılığın sağlanmasını hedefleyen Elazığ Belediyesi, halk otobüslerinde görev yapan tüm şoförler için tek tip kıyafet giyme zorunluluğu getirdi.

ULAŞIMDAKİ SORUNLARA BELEDİYEDEN ÇÖZÜM

Şehir içi ulaşımında büyük sorunlar yaşanan Elazığ'da bu sorunu ortadan kaldırmak için önemli çalışmalar yapan Elazığ Belediyesi, şimdide bünyesindeki şoförler için tek tip kıyafet uygulamasını hayata geçirdi. Bugün itibari ile beyaz gömlek siyah pantolon giyinen şöforlar yolculardan tam not aldı.

Yolculara karşı daha düzenli bir şekilde hizmet verilebilmesi için böyle bir uygulamayı hayata geçiren Elazığ Belediyesi, ayrıca şoförlerin yolculara karşı ise daha sakin ve saygılı bir şekilde hizmet vermeye başladı.

Vatandaşlar da yeni uygulama için Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkürler ederken, memnuniyetlerini dile getirdi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme