Elazığ'da Para Nerede Tepkisi?

Elazığ'da son günlerde popülerlik kazanan 'para nerede' oyunu, Elazığlıların tepkisine neden oldu…

Yüksek takipçili sosyal medya hesapları, Elazığ'ın farklı noktalarına gizlice para bırakıyor ve bu konumları takipçileriyle paylaşıyor. Belirlenen konumda gizlenen parayı bulmak ve ilk giden kişinin kazanmasını sağlamak. Genellikle 50 Euro ile 500 TL arasında değişen miktarlarda para gizleniyor ve bu da oyunu daha da heyecanlı hale getiriyor. Kısa zamanda sosyal medyada yayılan bu oyuna Elazığlılardan büyük tepki geldi. Sosyal medya takipçileri Elazığ insanın bu tür şeylere prim vermeyeceğini belirterek şu yorumlarda bulundular;

“Şimdi Bu Hepsi Elazığ İnstagram Sayfası.. Bir yerlere para koyup arabada oturup insanların gelip onu almasını bekliyor sonra sanki iyi birşey yapmış gibi ballandıra ballandıra anlatıyor. Adam 100 lira 50 Lira koyup sırf beğeni alsın diye soytarılık yapıyor. Ama sorsan şehri tanıtıyor. Böyle Soytarılar oldukça bizim millet uslanmaz. Dalga geçecek başka birşey bulamayınca bizim elazığ insanlarıyla dalga geçmeye başladılar. Sonu hüsran…”

“Yakıştı mı Elazığ'a?

Elazığ halkını neden hakir görüyorsunuz? 50 Euro'yu saklamak da ne oluyor?
Böyle bir trend olmaz… Elazığlılar 50 Euro peşinde koşup taş altlarına bakmayacak kadar onurludur. Elazığlılar'ın aklıyla oynamayın…”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme