Elazığ'da Uyuşturucu ile Mücadele Semineri

Uyuşturucuyla Mücadele Uygulaması (UYUMA) hakkında bilgiler verildi ve katılımcılara bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, Yurtbaşı Hipodromu'nda güvenlik görevlilerine yönelik bir seminer düzenledi. Narkorehber Projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele ve Yeşilay Danışma Merkezi (YEDAM) faaliyetleri tanıtıldı. Ayrıca, Uyuşturucuyla Mücadele Uygulaması (UYUMA) hakkında bilgiler verildi ve katılımcılara bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada; “Elazığ İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce, Jandarma sorumluluk bölgesi Yurtbaşı Hipodromda görevli güvenlik görevlilerine Narkorehber Projesi kapsamında ”Uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele, YEDAM (Yeşilay Danışma Merkezi) faaliyetleri Uyuşturucuyla Mücadele Uygulaması (UYUMA)'nın nasıl kullanıldığı” konularında seminer faaliyeti icra edilerek konu ile ilgili broşür dağıtılmıştır. Faaliyetle uyuşturucu kullanımının henüz başlamadan önüne geçilmesi hedeflenmektedir. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdürmektedir.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme