Elazığ'da Yöresel Lezzetler Buluşuyor!

Elazığ Gastronomi Ve Yöresel Ürünler Fuarında, sadece Elazığ'ın değil, Türkiye'nin dört bir yanından katılımcıların olduğu, her yörenin ürünlerin ve farklı lezzetleri uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.

Ülkemizin farklı bölgelerindeki lezzetler Elazığ'da açılan Gastronomi ve Yöresel Fuarında buluştu.

Elazığ, 17-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Gastronomi ve Yöresel Ürünler Fuarı ile Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen lezzetlere ev sahipliği yapıyor. Elazığ Valiliği yanında gerçekleştirilen fuar, hem yerel hem de ulusal düzeyde katılımcılar

FUARIN DETAYLARI

Fuar hakkında bilgi veren Ekrem Katı, “Elazığ Gastronomi ve Yöresel Ürünler Fuarı, Elazığ Valiliği'nin desteğiyle açıldı. Bu fuarda, ülkemizin farklı bölgelerinden katılan firmalar, bölgelerinin özgün lezzetlerini 10 gün boyunca Elazığlıların beğenisine sunacaklar” dedi. Ekrem Katı; “ Elazığ Gastronomi ve Yöresel Ürünler Fuarı Elazığ Valiliğinin yanında açıldı. Ülkemizin farklı bölgelerinden bu fuara katılan firmalar bölgelerinin veya illerinin farklı lezzetlerini 10 gün süresince Elazığlıların beğenisine sunacaklar. 17 -26 Ekim tarihleri arasında Elazığ Valiliği yanında, ülkemizin farklı bölgelerinin tamamen organik olan ürünleri vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak. 26 Ekim tarihine kadar devam edecek olan Gastronomi ve Yöresel ürün fuarında sadece Elâzığ'ın değil, Türkiye'nin dört bir yanından katılımcıların olduğu, her yörenin ürünlerin ve farklı lezzetlerinin uygun fiyatla tüketiciyle buluştuğu fuara tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

Elazığlılar, bu etkinlikte hem yeni tatlar keşfetme hem de sosyal bir ortamda bir araya gelme fırsatı bulacak. Türkiye'nin dört bir yanından gelen lezzetlerle dolu bu fuar, hem gastronomi meraklıları hem de aileler için keyifli bir deneyim sunuyor.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme