Elazığ'dan Süper Lig'e Transfer

Elazığ Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Engin Doğan'ın yetiştirdiği 2 Hentbol sporcusu Beşiktaş Hentbol Kulübü'ne transfer oldu.

Büyük kulüplerin radarına takılan Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Buğra Özdemir ve Muhammed Ali Türkan elde ettikleri başarılarından dolayı Beşiktaş Hentbol Kulübü'ne transfer oldular.

Doğukent Ortaokulu öğrencileri olan Buğra Özdemir ve Muhammed Ali Türkan Elazığ Gençlik Spor Kulübü sporcusu olarak birçok müsabakada önemli dereceler elde ettiler. Başarıları ile ön planda olan sporcular Beşiktaş Hentbol Kulübü'nde spor hayatlarına devam edecekler.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ Gençlik Spor Kulübümüz Hentbol sporcularından Buğra Özdemir ve Muhammed Ali Türkan göstermiş oldukları başarıları ile Beşiktaş Hentbol Kulübüne transfer oldular. Sporcularımız inşallah ilerleyen zamanlar da daha iyi yerlerde ve dereceler de göreceğiz. Büyük başarılara imza atarak hem şehrimizi hem de Gençlik Spor Kulübümüzü gururlandıran sporculara yeni Kulüplerinin hayırlı olmasını önlerinde inşallah daha büyük başarılara imza atabilecekleri yıllar olmasını diliyorum. Gençlik Spor Kulübü antrenörümüz Engin Doğan'ı ve sporcularımız Buğra Özdemir ve Muhammed Ali Türkan'ı tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme