Elâzığ Ekonomi Gazetesi Yayında!

Elazığ'ın ekonomik gelişmelerini, iş dünyasındaki yenilikleri ve yerel girişimcilerin başarı hikâyelerini okuyabileceğiniz Elazığ Ekonomi Gazetesi yayın hayatına başladı.

Bölgedeki iş dünyasına, ekonomisine dair her şeyi okuyabileceğiniz Elâzığ Ekonomisi Gazetesi basın camiasına hızlı bir giriş yaptı.

İmtiyaz Sahibi Gökhan Güneş, gazeteye ilişkin yaptığı açıklamada iş dünyasının nabzını tutmayı hedeflediklerini ifade ederek, şu ifadelere yer verdi:

“İŞ DÜNYASININ NABZINI TUTMAYI HEDEFLİYORUZ”

“2 Ekim 2024 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayan Elâzığ Ekonomi Gazetesi, Elazığ'ın ekonomik gelişmelerini, iş dünyasındaki yenilikleri ve yerel girişimcilerin başarı hikayelerini okuyucularla buluşturmayı amaç edindik. Elazığ'daki ekonomi haberlerine odaklanan gazetemizde, siyasi ve magazinsel içeriklere yer vermeyerek bölgedeki iş dünyasının nabzını tutmayı hedefliyoruz.

Gazetemiz, şehrin iş dünyasına rehberlik etmek ve iş dünyasının haberlerini yapmak amacıyla “İş Dünyasının Pusulası” sloganıyla yola çıktı. Aylık olarak yayımlanan Elâzığ Ekonomi Gazetesi, kısa süre içerisinde 30 günlük periyotlarla da okuyucularına ulaşacak.

“ŞEHRİN EKONOMİK POTANSİYELİNİ DAHA GENİŞ KİTLELERE TANITACAĞIZ”

Elâzığ Ekonomi Gazetesi, Elazığ'daki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, il dışında ekonomi ile ilgili faaliyet gösteren tüm kurum-kuruluşlara ve ilimizdeki iş insanlarına ve il dışında faaliyetlerini sürdüren Elazığlı iş insanlarına düzenli olarak ulaştırılacaktır.

Amacımız “Yerel ekonominin gelişimini desteklemek, iş dünyasındaki başarı hikâyelerini ön plana çıkarmak ve şehrimizin ekonomik potansiyelini daha geniş kitlelere tanıtmaktır.

Bizi takip ederek Elazığ'ın ekonomisindeki son gelişmeleri ve yerel iş dünyasının dinamiklerini yakından gözlemleme fırsatını yakalayabilirsiniz” dedi.

Bizde Elazığ Mavi Haber Gazetesi olarak Elazığ Ekonomi Gazetesine yayın hayatında başarılar diler, İmtiyaz Sahibi Gökhan Güneş nezdinde tüm çalışanlarını tebrik ederiz.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme