Elazığ Hazar Gölü'nde Sokak Hayvanlarına Destek

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından düzenlenen bu etkinlikte, Sivrice İlçe Jandarma Komutanlığı ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanındaki Hazar Gölü kıyı şeridi ile Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi ziyaret edildi.

ÖĞRENCİLERE HAYVAN HAKLARI EĞİTİMİ

Etkinlik kapsamında, Avukat Rasim Küçükel Ortaokulu öğrencilerine "Hayvan Hakları ve Hayvan Sevgisi" konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Öğrenciler, hayvanların korunması ve haklarının savunulması hakkında detaylı bilgi edindiler.

JANDARMADAN TOPLUMA ÖNEMLİ MESAJLAR

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada; “Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca, Sivrice İlçe J.K.lığı/Merkez İlçe J.K.lığı sorumluluk bölgesi Hazar Gölü kıyı şeridi ve Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde bulunan sokak hayvanları “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü,” kapsamında ziyaret edilmiş ve “ Avukat Rasim KÜÇÜKEL Ortaokulu öğrencilerine ”Hayvan Hakları ve Hayvan Sevgisi” hakkında bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir. Elazığ İl Jandama Komutanlığı, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdürmektedir.”denildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme