Elazığ İl Hakem Kurulu Başkanı Yavuz Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesinden yapılan açıklamada Elazığ İl Hakem Kurulu Başkanı Murat Yavuz'un olduğu bildirildi...

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesinden yapılan açıklamada Elazığ İl Hakem Kurulu Başkanı Murat Yavuz'un olduğu belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesinden yapılan açıklamada, “Merkez Hakem Kurulu tarafından sınav sonuçları açıklanan İl Hakem Kurullarının seçimleri Merkez Hakem Kurulu Talimatının ilgili maddelerine göre tamamlanarak belirlenmiştir. Psikoteknik testler, yazılı ve yorum kural sınavları, hakemlik kariyerleri ve öğrenim durumları dikkate alınarak yapılan puan sıralamasında 50 puan ve üzerinde puan alanlar kendi illeri arasında sıralama yapılarak en yüksek puanı alandan itibaren sıralanarak İl Hakem Kurulu Başkanları belirlenmiştir. Atama yapılmayan iller için yeniden ilana çıkılarak müracaatlar alınacaktır.” denildi. Elazığ İl Hakem Kurulu Başkanlığına seçilen Murat Yavuz, 72,3 puan ile Karabük'ün ardından en yüksek puan ile seçilen 2. başkan oldu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme