Elazığ'ımız İstanbul'da Yaşatılıyor!

İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Elazığ Tanıtım Günleri'ne katılan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, tanıtım günlerinin Elazığ'a önemli katkı sağlayacağına inandığını belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Elazığ Dernekler Federasyonu öncülüğünde 26- 29 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Elazığ Tanıtım Günlerinin vatandaşların yoğun katılımıyla devam ettiğini anımsatan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Tanıtım Günlerinin büyük ilgi gördüğünü kaydetti.

Elazığ Tanıtım Günleri ile ilgili açıklamasında organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Yıldırım şu ifadelere yer verdi; "Elazığ'ın tanıtımına katkı sağlamak ve değerlerini anlatabilmek aynı zamanda da vatandaşların dikkatini Elazığ'a çekmek amacıyla İstanbul Yenikapı'da düzenlenen “Elazığ Tanıtım Günleri” yoğun katılımla devam ediyor. Bizler de bu özel ve anlamlı günlerde yerimizi aldık. Gurbetteki hemşerilerimizle buluşarak hasret giderdik. Deyim yerindeyse Elazığ İstanbul'da yaşatılıyor. Bu tür etkinlikler hemşehrilerimizi ve uzak olanları yakın ediyor, yakın olanları bir araya getiriyor. Tarihlerini ve coğrafyalarını hatırlatıyor. Ben şehrimiz adına çok önemli olduğunu düşündüğüm bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini diliyorum. Hem İstanbul'da yaşayan gurbetçi hemşerilerimizin hem de İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği Tanıtım Günleri'ne katılan herkese şükranlarımı sunuyor, Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Sn. Kazım Gökhan Elgin nezdinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme