Elazığ Jandarmadan Zehir Tacirlerine Darbe!

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarıyla uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vurmaya devam ediyor...

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen jandarma ekipleri 580 gram skunk, ele geçirdi.
İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada: "Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla yapılan istihbari çalışmalar sonucunda H.U. isimli şüphelinin işyerinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşılmıştır.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığınca şüphelinin işyerinde yapılan arama sonucunda (580) Gram sukunk uyuşturucu madde ele geçirilerek şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamak maksadıyla faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdürmektedir." denildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme