Elazığ Tarım Fuarında Yerini Aldı

Elazığ'da 9- 13 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Gıda, Tarım, Hayvancılık, Teknoloji ve Yöresel Ürünler Fuarında Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yerini aldı.

Elazığ Valiliği Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve birçok birlik ve kuruluş fuara destek ve katılımcı oldu.

Fuar açılışına Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Tarım ve Orman Müdürü Saadettin Taşkesen, Kurum Müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan İl Tarım ve Orman Müdürü Saadettin Taşkesen; “Fuarlar, gelişen dünyanın üretim teknolojilerinin takibi açısından önemli olmakla birlikte, düzenlendiği yer içinde ticaret hacmi sağlamaktadır. Tarım Fuarının, bölgesinde güçlü bir tarım potansiyeline sahip ilimizde düzenlenmesi de ayrıca önemlidir" dedi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, birçok firmanın ve teknolojik ürünlerin yer aldığı fuar ayın 13'üne kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme