Elazığlı Sporcu Dünya Şampiyonası İçin Destek İstiyor

Türkiye Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Türkiye 1.'si olan Elazığlı milli sporcu Selçuk Dönmez destek bekliyor.

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine katılan İlimiz Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonu Selçuk Dönmez Türkiye 1.'si olarak Milli Takıma seçildi. Elazığlı Sporcumuz 23 Eylül'de İran'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazanırken, ilin yöneticilerinden destek istedi.

DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN DESTEK BEKLİYOR

30 Ağustos'ta İstanbul, Pendik'te düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Master Erkek 45 Yaş üstü Açık Siklet Kategorisi'nde Türkiye 1'si olan Elazığlı Sporcumuz Selçuk Dönmez, Milli Takıma seçilerek İran'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda mücadele etmeye hak kazandı. Dönmez, yarışmaya yoğun tempoda hazırlandığını belirterek Dünya Şampiyonası'na katılmak için Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Elazığlı İş insanı Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci'den sponsor desteği istiyor.

SPONSOR DESTEĞİNE İHTİYACIM VAR

Dünya Şampiyonası için maddi anlamda desteğe çok ihtiyacı olduğunu aktaran Dönmez, Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve sporun içinden gelen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığlı İş insanı Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci'ye maddi destek konusunda çağrıda bulundu. Dönmez; “Ben şehrin ileri gelenlerinden destek bekliyorum. Özellikle Sayın Milletvekilimiz Gürsel Erol ve Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları'ndan ve her zaman desteğini gördüğü Elazığlı iş adamlarımı Sayın Veysel Demirci'den destek bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme