Elazığspor'da 5 Oyuncu da İşlem Tamam

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çimentaş Elazığspor'da kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında 5 oyuncu ile prensipte anlaşma sağladığı açıklandı.

2024-2025 Sezonunda 2. Lig Kırmızı grupta mücadele verecek olan Çimentaş Elazığspor ligde güçlü bir kadro ile mücadele etme düşüncesi içinde kadrosuna güçlendirmek için transfer görüşmesi yaptığı oyunculardan beşi ile prensipte anlaştı. Bu futbolculardan ikisinin ilimize gelerek sözleşme imzalayacağı üçünün ise Perşembe günü Erzurum'da başlayacak olan 2. Etap hazırlık kampına katılacakları belirtildi.

Çimentaş Elazığspor Futbol şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım, “Yeni sezon için kadro planlaması kapsamında takımımızda görmek istediğimiz oyuncular ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu isimlerden beşi ile anlaşma noktasına geldik. İki oyuncu bugün yarın tesislerimizde son görüşmeyi yaparak sözleşme imzalayacağız. İki üç isim ise Erzurum'da aramıza katılacaklar. Böylece yeni sezon öncesi 7-8 yeni oyuncu kadromuza katılmış olacak. Tabi ki 2. Etap hazırlık kampı çalışmalarımız kapsamında transferlerimiz devam edecek. Amacımız derinliği olan ve lig devam ederken yaşanabilecek olumsuzluklar karşısında sıkıntı yaşamayacağımız bir kadro oluşturmak. Bunun iç inde gerekli çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Taraftarlarımız merak etmesin gerçekten iyi ve güçlü bir kadro oluşturuyoruz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme