Elazığspor'da Takım Ruhu

Elazığlı Savunmacı iki maçtan da galip gelip tarih yazmak istiyoruz dedi…

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor Nesine.Com 2.Lig Kırmızı Grubun 5.Haftası'nda deplasmanda oynayacağı Giresunspor Maçı'nın hazırlıklarına başladı. Çimentaş Elazığspor'un Genç Futbolcusu Hasan Ekici çalışmaları ve takımın hedefleri konusunda açıklamalarda bulundu…

2 MAÇI DA KAZANMAK İSTİYORUZ

Bordo-beyazlı temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, Nesine.Com 2. Lig Kırmızı Grubu'nda şampiyonluk hedefiyle ilerlemeye devam ediyor. Takımın genç yıldızı Hasan Ekici, Giresunspor ve Menemenspor maçlarının önemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Ekici, her iki maçtan da galip gelerek her zamanki gibi tarih yazmak istediklerini söyledi…

BİZ ONLARDAN KALİTELİ TAKIMDIK

“Vanspor Maçı'nın zorluğunun bilincindeydik. Kolay maç olmayacağını biliyorduk. Ancak biz hafta başından itibaren bu maça çok iyi hazırlandık.”diyen Hasan Ekici; “Bizim onlardan daha kaliteli bir takım olduğumuzu biliyorduk. Biz dersimize çok iyi çalıştık. Çok şükür bu çalışmamızın meyvesini aldık. Galip geldik. Bu 3 puanı taraftarlarımıza ve camiamıza hediye ediyoruz.”dedi.

TARAFTAR DESTEĞİYLE GÜÇLENİYORUZ

Ekici, taraftarların kendileri için ne denli önemli olduğunu vurgulayarak, “Taraftarlarımız bizim her zaman itici gücümüz. Herbiri bizim için ayrı bir değer. Taraftarlarımız arkamızda olduğu müddetçe iç sahada kolay kolay çıkıp puan alacağını düşünemiyorum. Biz hep beraber güçlüyüz ve güçlü bir aileyiz. İnşallah bu senede geçen sene olduğu gibi şampiyon olmayı hedefliyoruz.”

BÜLENT YENİHAYAT İLE BAŞARIYA GİDEN YOL

Çimentaş Elazığspor'un teknik direktörü Bülent Yenihayat hakkında da konuşan Ekici, “Bülent Yenihayat bir antrenörde çok bizim için bir abi gibi. Gerçekten herkesle çok alakalı ve çok iyi niyetli. Bizde o sevgiyi ve o heyecanı gördüğümüz için ister istemez dediklerine ve yapmak istediklerine teslim oluyoruz. Onun sahada isteklerini yerine getirmek için elimizden gelen herşeyin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Herkes iyi niyetli olduğu için galibiyet ve başarı kaçınılmaz oluyor. Çok şükür iyi gidiyoruz. İnşallah en kötü günümüz böyle olsun.”

TARİH YAZMAYA DEVAM

Hasan Ekici, takım içindeki uyumun ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Giresun Maçı hazırlıklarına başladık. Hafta boyunca gerekli analizleri ve çalışmaları yapacağız. Bu maç içinde dersimize iyi çalışacağız. İnşallah bu maçtan da hedefimiz puan veya puanlarla dönmek. Daha sonra gelip taraftarlarımız önünde Menemen Maçı'ndan galip gelmek ve her zamanki gibi tarih yazmak istiyoruz. İnşallah Giresun deplasmanından da taraftarımızı ve camiamızı mutlu ederek dönmeyi planlıyoruz.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme