Elazığspor, Galibiyet İçin Hazır!

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'un 7. Haftasında Çimentaş Elazığspor, deplasmanda Motolux 68 Aksarayspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Menemen FK karşısında alınan mağlubiyetle 31 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Bordo-Beyazlılar, bu zorlu karşılaşmada galip gelerek kendilerini telafi etmeyi hedefliyor.

31 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta Menemen FK karşısında alınan mağlubiyetle sona eren Çimentaş Elazığspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'un 7. Haftası'nda Motolux 68 Aksarayspor ile karşılaşacak. Zorlu maçın hazırlıklarının Elazığ etabını tamamlayan ve Aksaray'a giden Bordo-Beyazlılar, Cumartesi günü yapacağı son antrenmanın ardından kampa girip maç saatini bekleyecek. Bordo-Beyazlı ekipte bu maç öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Pazar günü saat 15.00'te başlayacak olan maça Dağılgan Stadı ev sahipliği yapacak. Müsabakaya Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Evren Aydoğan yönetecek.

AKSARAY EKİBİ EVİNDE YENİLMEDİ

Bu karşılaşma öncesi ev sahibi ekip Motolux 68 Aksarayspor 6 haftada aldığı 5 galibiyet ve bir beraberlikle zirvede yeralıyor. 16 puana sahip Aksaray Temsilcisi evinde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve bir beraberlik aldı. Rakip filelere 5 gol gönderen Motolux 68 Aksarayspor kalesinde ise sadece 1 gol görmüş durumda.

ELAZIĞSPOR DIŞ SAHADA 2 GALİBİYET ALDI

Geride kalan 6 haftada 4 galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi alarak 13 puan toplayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor ise puantajda 5.Basamak'ta yeralıyor. Deplasmanda 4. Maçı'na çıkacak Gakgolar 3 maçta 2 galibiyet, bir beraberlik alırken, 5 gol atıp 1 gol yedi.

YENİHAYAT: TELAFİ EDECEĞİZ

Ligde geçen hafta evinde oynadığı Menemenspor maçında 31 hafta sonra mağlup olmanın üzüntüsünü yaşayan Çimentaş Elazığspor'da bu mağlubiyetin telafi edileceğini belirten Teknik Direktör Bülent Yenihayat, “Geçen hafta bir iş kazası yaşadık. Bu kazada yaşadığımız puan kaybını bu hafta sonunda oynayacağımız ve şu anda grupta liderlik koltuğunda oturan Motolux 68 Aksarayspor maçında telafi etmenin mücadelesini vereceğiz. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarda buna hazırlandık. Pazar günü camiamızı mutlu edecek bir sonuç alacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme