Elazığspor Güçlü Bir Kadro İçin Yoğun Mesaide!

Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi bir dönem Elazığspor Forması giyen eski oyuncusu Cengizhan Akgün'le anlaştı…

Bordo Beyazlı temsilcimiz Elazığspor'da transfer komitesi güçlü bir kadro için yoğun mesai harcıyor. Daha önce Metin Peker, Burhan Arman,Mikail Koçak ve Soner Birinci'yi kadrosuna katan Bordo Beyazlı ekip adeta transferde vites arttırdı.Elazığspor Ankaraspor'dan yıldız forvet Bahattin Köse ile hafta başında resmi sözleşme imzalamıştı. Son sürat takviyelerine devam eden Elazığspor Iğdır Fk'den Tahir Babaoğlu ve geçen sezon Kocaelispor'da kiralık forma giyen eski oyuncusu Cengizhan Akgün ile anlaşmaya vardı. Elazığ'a davet edilen oyuncuların resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Tahir Babaoğlu kimdir?

1992 yılında İzmir'de dünyaya gelen oyuncu Göztepe altyapısında başladı, sonrasında sırasıyla Afyonkarahisarspor, Aydınspor, Gümüşhanespor,Kayserişekerspor, Payasspor,Sarıyer,Amed,Z.Kömürspor, Ankara Demir, Keçiörengücü,
Kocaelispor,Sakaryaspor,Iğdır Fk formalarını giydi. 187 boyunda forvet mevkiisinde görev yapan oyuncu kariyerinde 319 maçta 102 gol atıp 20 asist yaptı.

Geçtiğimiz sezon gol kralı olup Iğdır Fk ile şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki oyuncu 30 maçta 21 gol atıp 9 asist kaydetti. Golcü oyuncu ayrıca Kocaelispor ve Sakaryaspor'da da şampiyonluk yaşadı.
Cengizhan Akgün Kimdir?

1998 yılında Trabzon'da dünyaya gelen oyuncu Boluspor ve Gençlerbirliği altyapılarında forma giydikten sonra sırasıyla Hacettepe, Kastamonuspor, Elazığspor, Y. Malatyaspor, Adıyaman Fk, Kocaelispor formalarını giydi. Kariyeri boyunca 141 maçta forma giyen kanat oyuncusu 44 gol atıp 13 de asist yaptı. Elazığspor formasıyla daha önce 68 maça çıkan oyuncu 20 gol atmıştı. 25 yaşındaki oyuncu 2020-2021 sezonu sonunda 500 bin ₺ bonservis karşılığı Y. Malatyaspor'a transfer olmuştu

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme