Elazığspor İç Sahanın Lideri

Bordo-Beyazlılar, TFF 3.Lig 2.Grubun 16. haftasında Amasyaspor FK'yı 2-0 mağlup ederek bu sezon ligde ilk kez üst üste ikinci galibiyetini alırken, grupta da iç saha puan toplayan takım oldu…

Temsilcimiz Elazığspor, ligin 16. haftasında Amasyaspor'u kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup etti. Maçın ilk devresi 0-0 tamamlandı ve ikinci yarıda maça ağırlığını koyan Gakgolar, müsabakayı 2-1 kazanarak üst üste ikinci galibiyetini hanesine yazdırdı. Bordo-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 72. Dakika'da penaltıdan Berkay Şimşek ve 90+6'da Bahattin Köse kaydetti.

Aldığı bu galibiyetle puanını 25 yaparak bir basamak yükselip 4.Sıraya yerleşen Elazığspor geride kalan 16 haftada evinde sadece 1 kez yenildi. 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Elazığspor TFF 3.Lig 2.Grup'ta 19 puanla iç sahada lider durumda.

16 HAFTADA TEK MAĞLUBİYET

TFF 3.Lig 2.Grup'ta şu ana kadar iç sahada 8 maç oynayan Bordo-Beyazlılar, Silifke Belediyespor, Anadolu Üniversitesi, Efeler 09 Spor, Hacettepe 1945 SK, Eynesil Belediyespor ve Amasyaspor FK ile oynadığı maçlardan 3 puan ile ayrıldı. Ligin 4.Haftası'nda Batman Petrolspor Demir'u ağırladığı maçtan 1 puan alabilen Elazığspor, tek yenilgisini ise 2. haftada Pazarspor'dan aldı.
İç sahada 12 kez, deplasmanlarda ise 4 gol sevinci yaşayan Elazığspor, topladığı 25 puan ile 16. haftayı 4. sırada tamamladı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme