Elazığspor İnançlı!

Bordo-Beyazlı Ekibin Teknik Patronu Bülent Yenihayat, Eynesil Belediyespor Maçını kazanarak ligin ilk yarısını 22 puanla tamamlamanın çabasında olacaklarını söyledi…

3 Gen Holding Elazığspor'da 20 Aralık'ta oynanacak olan Amber Çay Eynesil Belediyespor maçı hazırlıkları Teknik Direktör Bülent Yenihayat yönetiminde devam ediyor. İlk yarının son maçında kendi sahasında Eynesil Belediyespor'u konuk edecek olan Bordo Beyazlı temsilcimizde hedef devre arasına galibiyetle girmek.

HEDEFİMİZE ULAŞTIK GİBİ

3 Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat hedeflerinin ligin ilk yarısını grupta Play-Off iddiası bulunan takımların bulunduğu potada tamamlamak olduğunu belirterek; “Bu hedefimize ulaşmış gibiyiz. Biz ben göreve başladığım günden bu yana hedefimize maç maç bakarak gelmenin çabasında olduk. Bugün için bunu başarmış durumdayız.” dedi.

DEVRE ARASINA MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ

“20 Aralık'ta oynayacağımız Eynesil Belediyespor maçını da kazanarak ligin ilk yarısını ilk beş takım arasında yer alarak tamamlamak tem amacımız.” Diyen Teknik Direktör Yenihayat; “Eynesil maçını kazanarak ligin ilk yarısını 22 puanla tamamlamanın çabasında olacağız. Bunun içinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 20 Aralık Çarşamba günü yani hafta içinde oynayacağımız bu karşılaşmada her zaman olduğu gibi Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlarında katkısı ile bu maçı kazanarak devre arasına moralli girmek istiyoruz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme