Elazığspor Lideri Gözüne Kestirdi

Bordo-Beyazlı Temsilcimizin Teknik Patronu Bülent Yenihayat 'Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmamız bize önemli bir adım atmamızı sağlayacak.' dedi.

TFF 3. Lig 2. Grubun 11. Haftası'nda kendi saha ve seyircisi önünde Lider Efeler 09 SFK'yı konuk edecek Temsilcimiz 3 Gen Holding Elazığspor'da zorlu maçın hazırlıkları Teknik Direktör Bülent Yenihayat yönetiminde devam ediyor. Elazığspor'da tek hedef galibiyet.

Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Kelkit Hürriyetspor Maçı'ndan bir puanla ayrıldıklarını belirten 3Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat; “Kazanmak istediğimiz bir maçtan bir puan alarak ayrıldık. Ligdeki hedefimize ulaşmak adına mücadelemizi sürdürüyoruz.” dedi.

BU TÜR MAÇLAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖENMLİ

“Bu hafta sonu şu anda grubun lideri Efeler 09 spor FK ile sahamızda karşılaşacağız.” diyen tecrübeli teknik adam; “Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmamız bize önemli bir adım atmamızı sağlayacak. Hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Ligin ilk yarısı için belirlediğimiz hedefe ulaşmamız için bu tür maçların önemini biliyoruz. Hafta sonunda taraftarlarımızın da desteği ile bu maçtan istediğimizi alarak ayrılmak ve hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz.” dedi.

Bordo Beyazlı temsilcimiz bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme