Elazığspor Taraftarından TFF'ye Tepki

Bordo-Beyazlı Taraftarlar Elazığspor'un zirveyi yakından ilgilendiren 3 kritik maçının Türkiye Futbol Federasyonu Youtube Kanalından yayınlanmamasına tepki gösterdiler…

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor'un deplasmanda 68 Aksarayspor'a 1-0'lık skorla yenilmesi taraftarlar tarafından büyük üzüntüyle karşılanırken, müsabakasnın TFF tarafından canlı verilmemesine ise adeta ateş püskürdüler.

TFF'YE KARŞI BİRLİK ÇAĞRISI

Elazığspor'un geçtiğimiz 7 haftada oynadığı kritik maçların hiçbirinin TFF'nin resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlanmaması, taraftarları öfkelendirdi. Bordo-beyazlı taraftarlar, "Bu kadar önemli maçların yayınlanmaması kabul edilemez," diyerek TFF'nin tutumunu eleştirdi. Taraftarlar, takımın performansını ve ligdeki konumunu daha iyi takip edebilmek için bu yayınların zorunlu olduğuna dikkat çekerek TFF'nin bu tutumuna karşı birlik çağrısında bulundular. Bordo-Beyazlı Taraftarlar ayrıca Elazığspor Yönetimine de “Bu konudan dolayı memnunlar heralde” diyerek sistemde bulunurken kulüp yönetiminin TFF ile iletişim kurması ve bu sorunu çözmesi gerektiğini vurguladılar.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme