Elazığspor'un Forveti Muhammed Arslantaş'a Büyük Tepki

Sezon başından beri beklenenleri karşılayamayan Muhammed Arslantaş'a Bordo-Beyazlı Taraftarlar öfkeli. 'Forvet değil sanki, podyum mankeni'diyen taraftarlar sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirdiler…

Elazığspor taraftarları, takımın sezon başından beri beklentileri karşılayamayan forveti Muhammed Arslantaş'a karşı öfkelerini sosyal medya üzerinden dile getirdi. “Forvet değil sanki, podyum mankeni,” şeklinde sert eleştiriler yönelten taraftarlar, oyuncunun son maçta kaçırdığı penaltının bardağı taşırdığını belirtiyor.

PENALTI KAÇIRMASI BARDAĞI TAŞIRDI

Son oynanan maçta, Elazığspor'un 1-0 kaybettiği 68 Aksarayspor karşılaşmasında penaltı vuruşunu kullanan Muhammed Arslantaş, taraftarların tepkisini daha da artırdı. “Muhammed efendi, takıma zerre katkın yok, bir de üstüne penaltıyı dışarı atıyorsun. Senin böyle bir lüksün yok, hesap vereceksin!” diyerek tepkilerini ifade eden taraftarlar, Arslantaş'ın performansını sorguladı.

Taraftarların bir başka eleştirisi ise, teknik direktör Bülent Hoca'nın Muhammed'i kurtarıcı olarak oyuna sokmasıydı. “Muhammed'i oyuna sokmak hataydı, penaltı attırmak aklından şüphe edeceğim,” diyen taraftarlar, Arslantaş'ın takımın ilk gitmesi gereken oyuncu olduğunu düşünüyor.

YÖNETİME SERT ELEŞTİRİLER

Elazığspor taraftarları, sadece Muhammed Arslantaş'a değil, aynı zamanda kulüp yönetimine de ağır eleştiriler yöneltti. Sezon başında bir yöneticiye de bu oyuncunun iyi bir golcü olmadığını dile getirdiğini belirten taraftarlar, “Muhammed, Elazığspor'un golcüsü değil, geldiğinden beri ne yapmış?” diyerek eleştirilerini sürdürdü. Ayrıca, Melih İnan, İsmet ve Ali Ketene'nin de gönderilmesi gerektiğini savundular. “Taraftarı inatla dinlemeyen yönetim şimdi ayağına vursun,” ifadeleri, kulüp yönetimine çağrıda bulundular.
Taraftarlar, takımın geçmişteki başarılarını hatırlatarak, “İki galibiyet aldık diye seviniyorduk, yazıklar olsun yine eski Elazığspor olduk,” diyerek hayal kırıklıklarını dile getirerek Özellikle son haftalarda takımın performansının düştüğünü ve haftaya Arnavutköy ile oynanacak maçta da aynı kötü sonuçların yaşanabileceğini vurguladılar.

İşte Bordo-Beyazlı Taraftarların Yorumları:

“Sezon başında bir yöneticiye de dedim Muhammed iyi golcü değil, Elazığspor'un golcüsü değil geldiğinden beri ne yapmış acilen devre arasında yollanmalı sadece bu değil melih inan ismet ve ali ketende yollanmalı taraftarı inatla dinlemeyen yönetim simdi ayağına vursun”

“Bizde iki galibiyet aldık diye seviniyorduk yazıklar olsun yine eski Elazığspor olduk haftaya da Arnavutköy yener bizi daha da iflah olmayız ya çıkın adam akıllı oynayın yada bize hayal kurup heves ettirmeyin ruhsuzlar ordusu.”

“Muhammed efendi takıma zerre katkın yok bir de üstüne penaltıyı dışarı atıyorsun. Senin böyle bir lüksün yok hesap vereceksin !!”

“Muhammed i kurtarıcı olarak oyuna sokmak hatayken penaltı attırmak aklından şüphe edeceğim Bülent hocanın ilk defa. Muhammed takımdan ilk gitmesi gereken kişi.”
“Takım ikinci yarı daha iyiydi berabere bitebilirdi insan kaderini kendi belirler kazmaya verdiler topu olacağı belliydi. Şehri terktesin mümkünse. Beğenmediğimiz Cengizhan Akgün kaç kez son dk penaltısıyla takımı ipten aldı.”

“Biz kendimizi yedik iyi bir golcü şart dedik, hoca bana golcü lazım değil deyip durdu.
ismeti de az dinlendirmek lazım”

“Muhammed'in varlığı ile yokluğu arasında ki fark nedir Allah aşkına”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme