Elazığspor'un Yenihayat'tan Beklentileri Ne?

1.Etap Kamp Çalışmalarını tamamlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da futbolcular ve teknik heyete iki günü izin verildi. Teknik Direktör Bülent Yenihayat, 2.Etap Kampı ve transfer çalışmaları konusunda değerlendirmelerde bulundu…

2.Yarı öncesi hazırlıklarına ilimizde başlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da Teknik Direktör Bülent Yenihayat, ikinci yarı öncesi hazırlık kampı çalışmalarının birinci etabını tamamladıklarını ikinci etap çalışmalarının da yönetim kurulunun yapacağı çalışmaların neticesine göre belirlenecek merkezde yapılacağını belirtti. Yenihayat; “Tüm gayretimiz çabamız hedefimize ulaşmak için oluyor.” dedi.

Ligin ilk yarısını 3. Lig 2. Grupta 5. Sırada tamamladıklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat; “Benim göreve başlamamın ardından bu takım hedefine anlaşmak adına mücadele verdi ve ligin ilk yarısı için belirlediğimiz grupta ilk altı takım arasında yer alma hedefine ulaştı.”dedi.

1.ETABI BİTİRDİK

“Şimdi ikinci yarı öncesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İlimizde kendi tesislerimizde yaptığımız birinci etap hazırlık kampı çalışmalarımızı tamamladık.”diyen Bordo-Beyazlı Temsilcimizin Teknik Patronu Yenihayat; “Takıma iki gün izin verdik. Futbolcularımız izin sonrası, yönetim kurulumuzun yaptığı çalışmaların sonucunda belirlenecek bir kamp merkezinde mi yoksa Elazığ'da mı? tekrar toplanacak bunu hep birlikte göreceğiz. Birinci etap kamp çalışmalarımız fizik kondisyon ağırlıklı olarak tamamlandı. İkinci etap kamp çalışmalarımız ağırlıklı olarak saha içine yönelik olacak.” dedi.

TRANSFER TAHTASI ŞUAN İÇİN KAPALI

Transfer tahtasının şu anda kapalı olduğunu ancak açılması durumunda kadroya takviyeler yapacaklarını dile getiren Bülent Yenihayat; “Transfer çalışmalarımıza başlamamız için öncelikle tahtanın açılması gerekiyor. Tahtamız açılırsa bu takdirde bazı çalışmalarımız söz konusu olabilecek. Bu takımın hedefine ama öyle ama böyle ulaşmasını sağlamak adına elimizden geleni yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz. Elazığspor olarak iyi bir ivme yakaladık. Bunu ligin ikinci yarısında da devam ettirmenin çabasında olacağız. Şehrin bir beklentisi var. Bu beklentinin olumlu sonuçlanması, şehrin tüm birimleri ile takımı sahiplenmesi, yanında olması ile mümkün olacaktır. Yakaladığımız ivmeyi geliştirmek istiyoruz. Yönetim Kurulumuzun yapacağı çalışmalar netleştikten sonra ikinci yarı hazırlıklarımız hangi merkezde yapılacağı netlik kazanacak.” dedi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme