Elazığspor'un Yenihayatı Çok Güzel

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor, TFF 3.Lig 2.Grup'ta son 5 maçında mağlubiyet yaşamayarak yenilmezliğini sürdürdü.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 2023-2024 Futbol Sezonu'na kötü başlayan, yaşanan teknik direktör değişikliği sonrası karabulutları üzerinden atan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor'da yüzler gülüyor. Teknik Direktör Bülent Yenihayat öncülüğünde 5 maça çıkan ve 5 haftayı 11 puanla geçerek yükselişe geçen Bordo-Beyazlılar, şampiyonluk şarkıları söylemeye başlarken, takımın uyumu da göz dolduruyor.

TFF 3.Lig 2.Grubun 11. Haftası'nda Lider Efeler 09 SFK'yı mağlup eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3 Gen Holding Elazığspor ligde yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı.

5 MAÇTIR BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Sezona deplasmanda Amasyaspor beraberliğiyle başlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Ligin 2.Haftası'nda evinde Pazarspor'a mağlup olarak taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğratmıştı. 3. Hafta'da büyük umutlarla gittiği Turgutluspor deplasmanından da beraberlikle dönerek istediğini alamayan Bordo-Beyazlılar 4.Hafta da olaylı maçta Batman Petrolspor'la golsüz berabere kalarak kötü gidişatını sürdürdü.

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel'le yollarını ayıran Bordo-Beyazlılar Ergene Velimeşespor Maçı'na Altyapı Koordinatörü Samet Ersöz yönetiminde çıkmış, Temsilcimiz Elazığspor rakibine 1-0'lık skorla yenildi. 6.Hafta'da takımın başına Bülent Yenihayat'ı getiren Bordo-Beyazlılar adeta küllerinden doğdu. Silifke Belediyespor'u 2-0'la geçen Gakgolar daha sonra müthiş bir seri yakalayarak Karşıyaka-Elazığspor (0-0), Elazığspor-Anadolu Üniversitesi (3-2), Kelkit Hürriyespor-Elazığspor (1-1) ve son olarak haftasonunda Lider Efeler 09 SFK'yı 1-0'lık skorla mağlup ederek son 5 haftada mağlubiyet yüzü görmedi.

BU HAFTA RAKİP BULVARSPOR

Puanını 14 yaparak grubunda 8. Sıraya yükselen ve lider Turgutluspor ile arasında 9 puanlık fark olan Bordo-Beyazlı ekip, 12. haftada cumartesi günü Kemerkent Bulvarspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme