Eren: Yeni Branşlarda Milli Sporcu Çıkarıyoruz

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ilimizde mevcut branşların yanına yeni branşlar ilave ederek sporun daha geniş bir tabana yayılmasını sağladıklarını, bunun sonucunda yeni branşlarda ilimizden Milli sporcular çıkardıklarını belirtti.

Elazığ Atatürk Stadının Yaşayan bir stat olmasını planladıklarını ve buna göre yaptıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, stadın içinde birçok branşın antrenman salonlarının bulunduğunu belirterek, “İlimizde daha önce olmayan branşları, yeni stadımız ile birlikte ilimize kazandırdık. Çim Hokeyi de bunlardan biri ve biz bu branş ile birlikte Yüzmede Milli Takımlara sporcu vermeye başladık. Daha önce ilimizde Atletizim ve Boks dışında Milli sporcu çıkaramamışız. Şimdi ise ilimizde çok kısa bir süre önce başlayan çalışmaların sonucunda birçok branşta hem Milli sporcular çıkarmaya hemde bu sporcularımızın Avrupa Şampiyonalarında dereceler elde etmelerine katkı sağlamaya başladık.” dedi.

EREN: MÜDÜRLÜK OLARAK BİZE BU İMKÂNLARI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sporun daha geniş bir tabanda ve farklı branşlarda yapılmasını sağlamak adına il merkezinin yanında ilçelerde de spor tesislerini yaptıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren “Sporun il geneline yapılmasını, yetenekli gençlerimizin kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamak adına Müdürlük olarak bize bu imkânları sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Biz gece gündüz demeden çalışmalarımızı devam ettirecek, yeni isimleri ilimiz ve ülkemiz sporuna kazandırmanın çabasında olacağız.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme