Gakgo Kupada Tur Arıyor

28 Eylül Perşembe günü Arguvan stadında saat 13.00 de oynanacak olan Arguvanspor- 3 Gen Holding Elazığspor karşılaşmasını Egemen Artun, Rıdvan Çevik ve Orhan Aydın Duran Hakem üçlüsü yönetecek.

3 Gen Holding Elazığspor Ziraat Türkiye Kupası'nda 1. Tur karşılaşmasına çıkacak.

Ziraat Türkiye Kupasında Arguvanspor ile karşılaşacak olan Bordo Beyazlı temsilcimizde maça ligde fazla süre alamayan ve takımda yer alamayan oyunculardan oluşan bir kadro ile çıkacağı açıklandı. 3 Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Selehaddin Dinçel, önceliklerinin lig olduğunu ancak kupada da tur almak istediklerini belirterek; “Bizim için hafta sonunda evimizde oynayacağımız Batman Petrolspor Maçı öncelikli. Kupada bugün oynayacağımız maça takımımızda ligde forma şansı bulamayan oyuncularımızdan kurulu bir takımla çıkacağız. Tabiki hedefimiz bu turu atlamak olacak.” dedi

Zıraat Türkiye Kupası 1. Turunda 28 Eylül Perşembe günü Arguvan stadında saat 13.00 de oynanacak olan Arguvanspor- 3 Gen Holding Elazığspor karşılaşmasını Egemen Artun, Rıdvan Çevik ve Orhan Aydın Duran Hakem üçlüsü yönetecek.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme