Gakgo'nun Gözü Zirvede

Ligde Pazar günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamlayan temsilcimizde hedef galibiyet.

Nesine 2. Lig Kırmızı grupta mücadele şampiyonluk mücadelesi veren Çimentaş Elazığspor ligin beşinci haftasında Pazar günü deplasmanda Giresunspor'un konuğu olacak. Zirveyi yakından ilgilendiren müsabaka Pazar günü saat 19.00 da Çotanak Spor Kompleksinde oynanacak. Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Giresunspor Maçı'nı kazanıp, Menemenspor-Vanspor Müsabakası'nın sonucuna göre haftayı lider tamamlamak hedefinde.

YENİHAYAT: ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Bordo Beyazlı temsilcimizin Teknik Direktörü Bülent Yenihayat; “Yine zor bir müsabaka oynayacağız. Giresunspor genç ve kapanan bir takım. Bizde buna göre hazırlandık. Amacımız bu maçı kazanıp ligde alınacak sonuçlara göre haftayı lider olarak kapatmak.” dedi.

HEDEF YENİ HAFTAYA LİDER GİRMEK

Takımının ligde ilk dört haftada iyi sonuçlar aldığını belirten Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat; “Biz lige başlarken kendimize bir hedef belirledik ve bu hedefe ulaşmak için maçlarımızı oynuyoruz. Geçen hafta zorlu bir deplasmandan Van deplasmanından kazanarak döndük. Bu takımımızın gücünü gösterdi. Bu hafta yine deplasmanda grubumuzun zorlu takımlarından genç ve kapanan bir rakip olan Giresunspor ile karşılaşacağız. Hafta içinde bu maçı nasıl kazanırızın çalışmalarını yaptık. Yarın rakibimiz karşısında kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız ve oyunumuzu rakibe kabul ettirdiğimiz takdirde bu maçtan da üç puan alarak ayrılacağımıza inanıyorum. Amacımız kazanmak ve yeni haftaya lider olarak girmek.” diye konuştu.

HAKEMLER İSTANBUL'DAN

Pazar günü saat 19.00 da Çotanak Spor Kompleksinde oynanacak olan Giresunspor- Çimentaş Elazığspor karşılaşmasını İstanbul Klasman Hakemi Tolga Akbaba yönetecek. Akbaba'nın yardımcılıklarını İstanbul Klasman Yardımcı Hakemlerinden Göktuğ Hazan Ereli ve Burak Sami Şadi yapacaklar. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise İstanbul Klasman Hakemi Ertuğrul Kösterelioğlu olacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme