Gakgo Perdeyi Açıyor!

Sezona yeni transferleriyle girecek Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, 1 Eylül Pazar günü sahasında karşılaşacağı Karaman FK'yı mağlup ederek 2024-2025 Futbol Sezonuna moralli başlamak istiyor…

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor 2024-2025 Futbol Sezonu'nun İlk Haftası'nda sahasında Karaman Ekibi Karaman Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Transfer tahtasını açarak yeni isimlerle kadrosunu güçlendiren Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor lige iyi bir giriş yapmanın gayretinde olacak.
1 Eylül Pazar günü Elazığ Atatürk Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan Çimentaş Elazığspor- Karaman FK Müsabakasını karşılaşmasını Enver Aydın yönetecek. Aydının yardımcılıklarını Oğuzhan Yazır ve Tuncay Ercen yapacaklar. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Muammer Sarıdağ olacak.


TARAFTARIMIZ STADI DOLDURSUN

Yeni sezonda 2. Lig Kırmızı grupta mücadele verecek olan Çimentaş Elazığspor yenilenmiş kadrosu ile ligin ilk haftasında seyircisinin karşısına çıkacak.
Geçen yıl güzel bir başarı elde ettiklerini ve 3. Ligde şampiyonluğa ulaştıklarını ancak bu başarının geride kaldığını, bu sezon yeni bir başarı hikâyesi yazmanın mücadelesini vereceklerini belirten Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat; “Pazar günü Atatürk stadımızın dolmasını istiyoruz. Ben ve oyuncularımız 13 yıldır lige galibiyetle başlayamayan takımımızın Taraftarlarımızın da desteği ile sezona galibiyetle başlamanın mücadelesini vereceğiz. Bu mücadele Taraftarlarımızın da yanımızda olmasını istiyoruz.” dedi.

LİGE HAZIRIZ

Yeni sezon hazırlıklarına 17 Temmuz'da başladıklarını ve bugüne kadar yaptıkları hazırlıklar ile lige hazır hale geldiklerini belirten Teknik Direktör Bülent Yenihayat “ Baktığımızda dengeli bir grupta gibiyiz. Grubumuzdaki bazı takımlar transferde önemli paralar harcadılar. Bizde kendi bütçemize göre bir çalışma yaptık ve yeni bir kadro oluşturduk. Bu kadronun uyumlu hale gelmesi için gerekli çalışmaları yaptık. Pazar günü ilk maçımıza çıkacağız. Hedefimiz lige galibiyetle başlamak ve bunu devam ettirmek.”


TEK ARZUMUZ VE İSTEĞİMİZ TÜM ELAZIĞ'IN KULÜBÜMÜZE SAHİP ÇIKMASI VE DESTEKLEMESİ.

“Tabiki bir hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmanın mücadelesini vereceğiz. Oyun sistemimizi sahaya yansıttığımız zaman istediğimiz sonucu alacağımızı biliyoruz. Tek arzumuz ve isteğimiz tüm Elazığ şehrinin kulübümüze sahip çıkması ve desteklemesi. Yarın oynayacağımız karşılaşmada da stadın dolu olmasını ve 90 dakika takımımızın desteklenmesini istiyorum.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme