Gakgo, Vanspor'u Devirdi

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, Nesine.com 2.Lig Kırmızı Grubun 4.Haftası'nda deplasmanda konuk olduğu Vanspor'u, her iki yarıda attığı gollerle mağlup etti. Vansporlu Taraftarlar karşılaşma sonrası teknik direktörlerini istifaya davet ederken Bordo-Beyazlı Oyuncuları ise alkışladılar…

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, Nesine.com 2.Lig Kırmızı Grubun 4.Haftası'nda deplasmanda konuk olduğu Vanspor'u, Maksut Taşkıran ve Yusuf Mert Tunç'un golleriyle 2-0'lık skorla mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

VANLILAR, ELAZIĞSPOR'U ALKIŞLADI

Saat 15.30'da Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanan ve İstanbul Bölgesi Klasman Hakemlerinden Can Cengiz yönettiği karşılaşmada aldığı galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir rakibini deviren Bordo-Beyazlıları, Vanspor'lu Taraftarlar maç sonunda alkışladılar.

ELAZIĞSPOR'UN İLK GOLÜ VANLI'DAN

31. dakikada Beykan Şimşek'in kullandığı köşe vuruşunda kafaya çıkan Maksut Taşkıran, attığı kafa golüyle Elazığspor'un ilk golünü kaydetti. Golden sonra Vanlı Oyuncu Maksut sevinmezken, Elazığsporlu diğer futbolcular ise büyük bir sevinç yaşadı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, Bordo-Beyazlı ekibimiz ikinci yarıya adeta golle başladı. 48. Dakikada Yusuf Mert Tunç'un kaydettiği golle temsilcimiz farkı 2'ye çıkardı ve rahatladı. Kalan bölümde Van ekibi gol için çabalasa da savunmamız hata yapmadı ve Elazığspor zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı

BU HAFTA RAKİP GİRESUN

Geride kalan 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Bülent Yenihayat yönetiminde namağlup unvanını 30 maça çıkardı. Aldığı bu kritik 3 puanla puanını 10'a çıkaran Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, Nesine.com 2.Lig Kırmızı Grubun 5.Haftası'nda yine deplasmanda Giresunspor'a konuk olacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme