Geçinemiyoruz Çağrısı!

Türkiye'de yaşanan geçim sıkıntısı milyonlarca kişiyi doğrudan etkilerken, TÜRK-İŞ'e bağlı sendikalar da bugün seslerini duyurmak için eylem yaptı. TÜRK-İŞ'in eylemine Elazığ'dan da çok sayıda sendika destek verdi.

Türkiye'de yaşanan hayat pahalılığı milyonlarca vatandaşın cebini delik deşik ediyor. Milyonlarca kişi günü kurtarmak için çalışırken, TÜRK-İŞ'e bağlı sendikalar bugün 81 ilde geçim sıkıntı karşısında sesini duyurmak için eylem yaptı. Elazığ'dan da de birçok sendika eyleme destek verdi.

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Elazığ Şubesi de destek verdi. Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Elazığ Şubesi Başkanı Fırat Kaya gerçekleşen eylemde basın açıklaması yaptı. Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Elazığ Şubesi Fırat Üniversite Hastanesi önünde oturma eylemi yaptı.

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Elazığ Şubesi Başkanı Fırat Kaya; sıkıntılarının artarak devam ettiğini söyledi. Ortak metnin okunduğu açıklamada sık sık “Vergide Adalet istiyoruz.” sloganları atıldı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme