Giresunspor Maçı'na 10 Numara Hakem

Spor Otoriterlerinden edinilen bilgiye göre Giresunspor-Elazığspor Maçı'nın yönetecek İstanbul Bölgesi Hakemi'nin MHK'nın çok güvendiği isimlerden…

Pazar günü oynanacak olan Giresunspor- Çimentaş Elazığspor karşılaşmasını İstanbul Klasman Hakemi Tolga Akbaba yönetecek. Spor otoritelerinden ve eski hakemlerimizden derlediğimiz bilgiye göre İstanbul Klasman Hakemi Tolga Akbaba'nın İstanbul bölgesinin prensi ve süper lige aday hakemler listesinde olduğu bildirildi.


Buradaki tek sorun ve kafada soru işaretlerine neden olan faktör Akbaba'nın yardımcıları. Spor otoritelerinden edinilen bilgilere göre, Giresunspor ve Elazığspor arasında oynanacak maçın hakemi, İstanbul Bölgesi'nin öne çıkan isimlerinden biri olacak.


PAZAR GÜNÜ SAAT 19.00'DA ÇOTANAK SPOR KOMPLEKSİ'NDE

Giresunspor-Çimentaş Elazığspor karşılaşması, Pazar günü saat 19.00'da Çotanak Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek. Maçın hakemi, İstanbul Klasman Hakemi Tolga Akbaba olarak belirlendi.


TOLGA AKBABA: SÜPER LİG ADAYI HAKEM

Tolga Akbaba, İstanbul bölgesinin en yetenekli hakemlerinden biri olarak değerlendiriliyor ve süper lige aday hakemler arasında gösteriliyor. Ancak, yardımcı hakemleri konusunda bazı soru işaretleri bulunuyor.


YARDIMCI HAKEMLERDE SIKINTI OLABİLİR

Akbaba'nın yardımcı hakemleri, İstanbul Klasman Hakemi Göktuğ Hazan Ereli ve Burak Sami Şadi olacak. Alınan bilgilere göre, yardımcı hakemlerin maç eksiklikleri nedeniyle sıkıntı yaşayabileceği belirtiliyor. Bu durum, maçın gidişatını etkileyebilir.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme