Gizem Madalya İçin Karadağ'da

Karadağ'ın Budva kentinde yapılacak olan EUBC U-22 Avrupa Şampiyonası için Elazığ Belediyespor Boksörü Gizem Özer, milli takım kafilesiyle Karadağ'a gitti.

12-20 Kasım 2023 tarihleri arasında Karadağ'ın Budva kentinde düzenlenecek olan EUBC U-22 Avrupa Şampiyonası için Elazığ Belediyespor Boksörü Gizem Özer, milli takım kafilesiyle Karadağ'a gitti.

EUBC U-22 Avrupa Şampiyonası 12-20 Kasım tarihleri arası Karadağ'ın Budva kentinde düzenleniyor. Elazığ Belediyespor boksörü Gizem Özer de Türk Milli Takımı kafilesiyle Karadağ'a gitti. Red COLOUR sponsorluğunda 63 kiloda ringe çıkacak olan Gizem Özer, milli takımın madalya beklediği sporcular arasında.

DÖNDÜ; “DUALARIMIZ GİZEMLE”

Gizem'in u-22 Şampiyonası'na çok iyi hazırlandığını ve kendisinden madalya beklediklerini kaydeden Antrenör Cemil Döndü; “Tabiki bu şampiyonada sporcumun başında olmak isterdim, tabiki federasyonu başkanımın takdiridir olamıyoruz. Gizem U22'ler Milli Takım Kaptanı bizler kendisine güveniyoruz. İlimizde de çalışmalarımızı yaptık. Milli Takım Kampı'nda da çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdü. İnşallah kendisinden madalya ve şampiyonluk bekliyoruz. İnşallah 2024 PARİS olimpiyatlarında da başarılı olacaktır. Bizde Allah izin verirse Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları'yla birlikte Paris'e gideceğiz. Dualarımız Gizemle…” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme