Gizem Özer, Türkiye Şampiyonu

Gizem Özer, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 60 kiloda Türkiye şampiyonu olurken, Remziye Yenikan 50 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Kocaeli Darıca'da gerçekleşen Büyük Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonasında Elazığ Belediye Spor Kulübü Boksörü Gizem Özer, Türkiye Şampiyonu oldu.

Büyük Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası 60 kilogram final karşılaşmasında Elif Nur Turhan ile karşılaşan Mili Boksörümüz Gizem Özer, ringden 5 – 0 galip ayrılarak yeniden Türkiye Şampiyonu oldu.

2024 Paris Olimpiyatlarında da ülkemizi temsil edecek olan Elazığ Belediye Spor Kulübü sporcusu Gizem Özer, elde ettiği bu başarı ile 8. kez Türkiye Şampiyonu olarak, altın madalyanın sahibi oldu.

Öte yandan Remziye Yenikan'da kilosunda Türkiye 3. Olarak Bronz madalya kazandı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Şampiyonları tebrik etti.
Şerifoğulları paylaşımında;

"Ve Gizem Türkiye Şampiyonu

Kocaeli'de düzenlenen Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 60 kiloda Türkiye şampiyonu olan Paris Olimpiyatları Temsilcimiz Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcumuz Sn. Gizem Özer'i, 50 kiloda Türkiye 3'sü olan Elazığ Belediye Sporcumuz Sn. Remziye Yenikan'ı ve Antrenörleri Sn. Cemil Döndü'yü tebrik ediyorum." İfadelerine yer verdi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme