Hacı Başkana Büyük Ödül

Daha önce 16 kez düzenlenen Kırıkkalegücü Ulusal Spor Ödülleri bu seneden itibaren Anadolu Ulusal Sporları Ödül töreni adı altında gerçekleştirilecek. Gecede Elazığspor'a büyük emekleri olan Eski Kulüp Başkanı Serkan Çayır da ödüle layık görüldü…

Kırıkkale Belediyesinin işbirliğinde Ekim Ayında düzenlenecek olan ödül töreninde Elazığspor'un geçen sene şampiyon olmasında büyük emekleri olan o dönemin başkanı Serkan Çayır Yılın Kulüp Başkanı ödülüne layık görüldü.
Gençlere sporu sevdirmek ve spor alışkanlığı kazandırmak amacıyla çalışma sergileyen Kırıkkalegücü Spor Kulübü, geleneksel hale getirdiği ödül töreninin bu yıl 17.'si düzenleyecek. Ödül töreni, kulüp başkanı Güven Gündüz'ün koordinatörlüğünde gerçekleşecek.

ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON OLACAK

Faaliyet gösterdiği günden itibaren spor alanında önemli çalışmalara imza atan Kırıkkalegücü Spor Kulübü, her yıl olduğu gibi bu yılda önemli bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

Düzenlenecek olan ‘17. Ulusal Spor Ödülleri' Ekim Ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Gecede Elazığspor'un Eski Kulüp Başkanı Serka Çayır da ödüle layık görüldü.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI VE KAMAÇ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜ

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl 16.'sı düzenlenen Ödül töreninde Kanal Fırat Televizyonu Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç, 'Yılın TV Spor Müdürü' ödülüne, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerfoğulları da ‘Yılın Belediye Başkanı' ödülüne layık görülmüştü.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme