Halkın İçinde Halkla İç İçe Başkan

Elazığ'da gerek sosyal belediyecilik gerekse hizmet belediyecilik anlayışıyla örnek projeler ortaya koyan Belediye Başkanı Şahin Şerfioğulları'nı vatandaşlar takdir ediyor.

Belediye Başkanı Şerifoğulları, Elazığ'a değer katan ve şehre modern kent kimliği kazandıran projeleri tek tek hayata geçirirken alt ve üstyapıda ciddi çalışmalar yürütüyor.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Şehre kazandırdığı yatırımlar ve vatandaşa yakın ilgisinden dolayı herkesin beğenisini ve takdirini kazanan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal medyada da yoğun ilgi görüyor.

ŞERİFOĞULLARI HER GEÇEN GÜN PROJELERE BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

Yaklaşan yerel seçimler öncesi tekrar adaylığını açıklayan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin altyapı, üstyapı, peyzaj düzenlemeleriyle ilgilenirken yeni projeleri de şehre kazandırmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik alanında da önemli çalışmalar yapan Başkan Şahin Şerifoğulları her geçen gün projelere bir yenisini daha ekliyor. Yoğun çalışmalarıyla vatandaşın takdirini toplayan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları esnaf ve vatandaş ziyaretlerini de aksatmıyor.

SORUNLARA YERİNDE İNCELEME

Sorunları yerinde görüp, ortak bir akılla sorunları çözerek, belediyenin çalışma ve projelerini halka anlatarak, sadece seçim öncesi değil her gün çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Şahin Şerifoğulları Halkla bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını belirterek, “Halkımız ve esnafımızın yanlarında olduğumuzu bilmesi bizim için çok önemli. Çalışmalarımızda önceliğimiz tabi ki vatandaşımız. Projelerimizi hizmete sunmadan vatandaşımıza nasıl bir artısı olur nasıl bir faydası olur diye düşünüyoruz” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme