Hayırlı Olsun Burak Sudan

Elazığspor Forza 23 Taraftarlar Grubu Başkanı Burak Sudan'ın sahibi olduğu işletme düzenlenen törenle açıldı.

Abdullahpaşa Mahallesi'nde faaliyet gösterecek olan işletmenin açılışına Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Elazığspor Başkanı Ahmet Feti Yılmaz ile 2. Başkan Mustafa Şerifoğulları ve taraftarlar katıldı. Katılımcılar Kesilen kurdele ile faaliyete başlayan Sudan Çay Evi ve Oyun Salonu işletmesine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Sudan Çay ve Oyun Salonu fikri nasıl ortaya çıktı? Sorusuyla ilgili Gazetemize değerlendirmelerde bulunan Burak Sudan; “Sudan Çay ve Oyun Salonu fikri, sosyal bir ortamda insanların bir araya gelip keyifli vakit geçirebileceği, aynı zamanda kaliteli çaylar ve atıştırmalıklar eşliğinde dinlenebileceği bir mekan eksikliğini fark etmemizle doğdu. Hem gençlere hem de yetişkinlere hitap edecek bir mekan hayal ettik. İnsanlar burada sadece oyun oynayıp vakit geçirmekle kalmayacak, aynı zamanda birbirleriyle etkileşime geçerek sosyal bağlarını güçlendirecekler.”dedi.

Burak Sudan açıklamasında şu ifadelere yerverdi;

ÇAY, BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE DOSTLUĞU, SOHBETİ VE PAYLAŞIMI SİMGELER.

“Misafirlerimizi öncelikle geniş bir çay menüsü bekliyor. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen doğal ve özel harmanlanmış çaylarımızla fark yaratıyoruz. Ayrıca taze atıştırmalıklarımız ve tatlılarımız da mekanımıza gelenleri memnun edecek. Bunun yanı sıra, salonumuzda yer alan modern masa oyunları, kart oyunları ve video oyunları ile her yaştan oyunseverin keyif alacağı bir ortam hazırladık. Rahat oturma alanlarımız ve samimi atmosferimizle herkesin kendini evinde gibi hissetmesini sağlamaya çalışıyoruz. Çay, bizim kültürümüzde dostluğu, sohbeti ve paylaşımı simgeler. Oyunlar ise eğlencenin ve sosyalleşmenin bir yolu. Biz de bu iki unsuru birleştirerek, insanların hem dinlenebileceği hem de eğlenebileceği bir mekan oluşturmak istedik. Özellikle son yıllarda, arkadaş gruplarının bir araya geldiği, birlikte vakit geçirdiği sosyal mekanların önemi arttı. Biz de bu ihtiyacı karşılamak ve insanları bir araya getirmek amacıyla bu konsepti geliştirdik.”

HEM ÇAYI HEM DE OYUNLARI SEVEN HERKESİ MEKANIMIZA BEKLİYORUZ

“Farkımız, sunduğumuz ürünlerin kalitesi ve sağladığımız samimi ortamda gizli. Sadece çay ve oyun sunmakla kalmıyoruz, aynı zamanda misafirlerimize kendilerini özel hissettirecek bir deneyim sunuyoruz. Hem geleneksel hem de modern bir tarzı birleştirerek, her yaştan insana hitap eden bir atmosfer yarattık. Aynı zamanda düzenli olarak organize edeceğimiz turnuvalar ve etkinliklerle de misafirlerimize farklı deneyimler yaşatmayı hedefliyoruz. İlk olarak Sudan Çay ve Oyun Salonu'nu kendi şehrimizde başarılı bir şekilde işletmeyi hedefliyoruz. Sonrasında bu konsepti genişletip farklı şehirlerde de şubeler açmayı planlıyoruz. Ayrıca online oyun topluluklarıyla iş birlikleri yaparak, çeşitli oyun turnuvaları ve etkinlikler düzenleyerek bu konsepti daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Hem çayı hem de oyunları seven herkesi mekanımıza bekliyoruz.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme