Hazırlıklar Sürüyor!

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat 'Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada Elazığ Atatürk stadının dolmasını ve Taraftarlarımızın 90 dakika boyunca takımını desteklemesini istiyorum.' dedi.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele veren 3 Gen Holding Elazığspor'da hafta sonu sahasında oynayacağı Anadolu Üniversitesi maçının hazırlıkları Teknik Direktör Bülent Yenihayat yönetiminde devam ediyor.

YENİHAYAT; “PUAN FARKINI KAPATMANIN GAYRETİNDE OLACAĞIZ.”

Takımının ligde hak ettiği yere gelmesi için oynayacakları her maçtan alınacak her puana ihtiyacı olduğunu belirten Teknik Direktör Bülent Yenihayat; “Lig devam ediyor ve biz bu ligde hak ettiğimiz yere gelmenin mücadelesini veriyoruz. Son iki haftada oynadığımız karşılaşmalarda 4 puan topladık. Hafta sonunda sahamızda oynayacağımız Anadolu Üniversitesi karşılaşmasını kazanarak hem galibiyet almanın mutluluğunu yaşamak hem de rakiplerimiz ile aramızda ki puan farkını kapatmanın gayretinde olacağız. Hafta içi çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımıza tüm oyuncularımız katılıyor. Karşıyaka Maçında sakatlanan Kalecimiz Hakan'ın tedavisi sürüyor. Kendisi de takımdan ayrı çalışıyor. Büyük bir ihtimalle bu hafta formasını giyecek.”

TARAFTARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ

“Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada Elazığ Atatürk stadının dolmasını ve Taraftarlarımızın 90 dakika boyunca takımını desteklemesini istiyorum. Birlikte daha güçlü olacağımızın bilinmesini istiyorum.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme