Hizmetlere Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz

Elazığlı iş insanı aynı zamanda Yazıkonak önceki dönem Belediye Başkanı Aydın Ayaz AK Parti Yazıkonak Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıkladı.

Yazıkonak önceki dönem Belediye Başkanı Aydın Ayaz resmi müracaatı sonrası basın açıklamasında bulundu. Ayaz, yapmış olduğu açıklamada, "Geçtiğimiz dönem bir çok projelere imza attık. 31 Mart seçimlerinde aday olur seçmenlerimiz bize tekrardan görevi tevdi ederse hizmetlerimize kalmış olduğumuz yerden edeceğiz.

Türkiye Yeni Yüzyılı'nda Yazıkonak Beldemiz takdir edersiniz ki Elazığ'ın Doğu ve Batı illerini bir birine bağlayan bir güzergahta olması hasebiyle büyük bir önem arz etmektedir. Doğu illerinden Elazığ'ımıza gelecek olacak misafirler için tam bir vitrin olması gerektiğini düşündüğümüz için vizyonumuzu bu vitrinin albenisi arttırıp Elazığ'ımıza yakışır bir belde yapmayı hedefliyoruz. Gerek coğrafi konum itibarıyla gerekse sosyal dokusuyla Yazıkonak bizim dönemimizde Allah nasip ederse hak ettiği hizmete ve konuma kavuşacaktır.

Bu bağlamda Yazıkonak'taki vatandaşlarımızın yediden yetmişe, kadını ve erkeği ile bizlere teveccühleri bizi ziyadesiyle heyecanlandırmıştır.

Bu heyecandan elde ettiğimiz enerjiyi, sinerjiye dönüştürerek Yazıkonak'ı Türkiye'de örnek beldeler arasına taşıyacağız.

Bu vesileyle destekleriyle bizleri heyecanlandıran ve duaları ile bizlerle birlikte olan tüm Yazıkonak sakinlerine teşekkürü bir borç biliyorum." Dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme