İl Özel İdaresi Bayramda Da Boş Durmadı!

'Daha yaşanabilir bir Elazığ' parolası ile ilimizi geleceğe taşıyan Elazığ İl Özel İdaresi, çalışmalarına 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de aralıksız devam etti.

Yaz mevsimini yaşadığımız şu günlerde, başta köy yolları olmak üzere, asfalt, köy suları, katı atık toplama ve ilaçlama gibi birçok alanda faaliyet gösteren Elazığ İl Özel İdaresi, belirlenen programlar dahilinde alanında uzman personelleriyle aralıksız çalışıyor.

Özellikle yaz mevsiminde köylerde yaşayan vatandaşların sivrisineklerden olumsuz etkilenmemeleri için Mart ayından bu yana ilaçlama programına start veren Elazığ İl Özel İdaresi İlaçlama Birimi, tatil yapmayarak çalışmalarına Bayramda da devam etti.
İlimizdeki tüm köyleri belirli bir program dahilinde ilaçlayan Elazığ İl Özel İdaresi, sineklerden doğabilecek olumsuzlukları en aza indirgemeyi hedefliyor.
Yapılan ilaçlama çalışmalarından son derece memnun olan vatandaşlar, ilaçlama sayesinde sinek miktarında önemli bir azalma olduğunu söylediler ve başta İlimiz Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ile ilaçlama birimi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme