İlin Yöneticileri Hazar Gölü İçin Toplandı

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Başkanlığında, il yöneticileri Hazar Gölü çevresindeki işgaller ve kaçak yapılaşma konularını görüşmek üzere bir araya geldi.

Elazığ İl Yöneticileri, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu başkanlığında bir araya geldi. Elazığ İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Hazar Gölü Çevresindeki İşgaller, Katı Atık Toplama ve Kaçak Yapılaşma ile Mücadele Konuları görüşüldü.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, il yöneticileriyle Hazar Gölü çevresindeki işgaller ve kaçak yapılaşma sorunlarını ele almak üzere bir toplantı düzenledi. Toplantı, Elazığ İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

KATILIMCILAR VE AMAÇ

Toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Alpaslan Doğan, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve çeşitli kurum müdürleri katıldı. Toplantının ana amacı, Hazar Gölü çevresindeki işgallerin ve kaçak yapılaşmanın engellenmesi için stratejiler geliştirmekti.

İŞBİRLİĞİ VE ETKİN MÜCADELE

Vali Hatipoğlu başkanlığındaki toplantıda, katılımcılar işgallerin ve kaçak yapılaşmanın önlenmesi için etkin bir mücadele yürütülmesi gerektiği konusunda fikir birliği sağladı. Hazar Gölü'nün korunması için atılacak adımların önemine vurgu yapıldı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme