İlk Galibiyetimizi Alacağız!

Altyapı Koordinatörü Samet Ersöz Elazığspor'un yaşadığı şansızlıkların bu haftadan itibaren geride kalacağını belirtti…

TFF 3. Lig 2. Grupta lige iddialı başlayan ancak ilk dört haftada istediği sonuçların uzağında kalan ve Teknik Direktör değişimi yaşayan 3 Gen Holding Elazığspor'da takımı bu hafta sonunda oynanacak olan Ergene Velimeşe maçına hazırlayan Altyapı Teknik Direktörü Samet Ersöz; “Hafta sonunda ligdeki ilk galibiyetimi alacağız.” dedi.

BEYKAN DIŞINDA EKSİK YOK

TFF 3.Lig 2.Grubun 5.Haftası'nda deplasmanda Ergene Velimeşspor'un konuğu olacak Temsilcimiz Elazığspor yaptığı tek antrenman ile zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Elazığspor Tesisleri Üst Sahası'nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 90 dakika süren idmanda Bordo-Beyazlılar Teknik Taktik ağırlıklı bir çalışmaya tabi tutuldular. Altyapı Koordinatörü Samet Ersöz yönetiminde yapılan antrenmana sakat olan Beykan Şimşek Dışında tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

ERSÖZ; “OYUNCULARIMIZIN İSTEK VE ARZUSU ÜST SEVİYEDE”

Çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulunan Altyapı Koordinatörü Samet Ersöz

Sezona iyi bir kadro oluşturarak girdiklerini ancak istenilen sonuçların uzağında kaldıklarını belirterek, Elazığspor'un yaşadığı şansızlıkların bu haftadan itibaren geride kalacağını söyledi. Samet Ersöz; “Yönetim Kurulumuzun görevlendirmesi ile takımı çalıştırmaya başladım. Oyuncularımız ile yaptığımız toplantı ve çalışmalarda onlardan beklentilerimizi ifade ettim. Oyun olarak pozisyon olarak sıkıntımız yok. Sıkıntımız pozisyonları neticeye yansıtmakta. Bu hafta bunları çalıştık. Oyuncularımızda istekli ve arzulu. Hafta sonunda oynayacağımız karşılaşmada daha coşkulu ve istekli bir takım olacak sahada. Amacımız ligdeki ilk galibiyeti almak ve camiamızı mutlu etmektir.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme