İlk Seçimde Hasrete Son Vereceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Elazığ'da yaptığı ziyarette ahlaklı belediyecilik ve adalet vurgusuyla partinin hedeflerini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Elazığ'a gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Paluluların merhum Necmettin Erbakan'a ve milli görüşe olan vefasını vurguladı. 31 Mart yerel seçimlerinde Palu'nun verdiği destekle iktidar yürüyüşünün meşalesinin yakıldığını belirten Erbakan, “Palulular, ferasetle doğru seçimi yaptılar” dedi.

FATİH ERBAKAN ELAZIĞ'A GELDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi. Erbakan, Elazığ'daki temaslarına Alacakaya ilçesinden başladı. Burada esnaf ziyaretlerinde bulunan Erbakan, Alacakaya Belediyesinde Belediye Başkanı Zafer Altınışık ile bir araya geldi. Seçimlerdeki başarıları nedeniyle teşekkür eden Erbakan, ardından Palu ilçesine geçti.

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Palu Belediye Başkanı Muhammet Septioğlu ve partililer tarafından karşılanan Erbakan, esnaf ziyaretlerinin ardından belediye binası önünde açıklamalarda bulundu. Burada, "Erbakan Hocamız, bu milletin derdi ile dertlenen ve bu bölgeye en büyük hizmetleri gerçekleştiren bir devlet adamıydı" ifadelerini kullandı.

PALULULARIN BU GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ

Erbakan, Paluluların milli görüş ve Septioğlu ismine olan bağlılıklarını ortaya koyduğunu vurgulayarak, “İnanıyoruz ki, Paluluların bu güvenine layık olacağız. Belediyelerimizde ahlaklı ve adaletli hizmet anlayışını hâkim kılarak, halkımızın gönlündeki yeri daha yukarıya taşıyacağız” dedi.

İLK SEÇİMDE HASRETE SON VERECEĞİZ

Genel Başkan Erbakan , parti teşkilatlarının ve üyelerinin hedeflerine ulaşmak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirtti. “İlk seçimde hasrete son vereceğiz. Yeniden Refah Partisi'ni iktidara getireceğiz” diyen Erbakan, milli görüşün yeniden iktidara gelmesi için çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

PAYLAŞIMDA, YÖNETİMDE VE YARGIDA ADALET SAĞLAYACAĞIZ

Erbakan, “Paylaşımda, yönetimde ve yargıda adalet sağlayacağız. Ekonomide ise borç, faiz, zam ve vergi yerine üretim, istihdam ve ihracat ekonomisini hayata geçireceğiz” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

ALLAH, YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Ziyaretlerinde halkın desteğine önem veren Erbakan, “Allah, yar ve yardımcımız olsun” diyerek sözlerine son verdi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme