İnşallah Play-Off'a Giresun!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor'da Giresun Ekibiyle oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlarken, Teknik Patron Yenihayat 'Ligin ilk yarısını hedefimize ulaşarak tamamlamak istiyoruz.'dedi.

TFF 3.Lig 2.Grubun 15. Haftası'nda 20 Aralık Çarşamba günü Elazığ Atatürk Stadyumu'nda Giresun Eynesil Belediyespor'u konuk edecek olan Temsilcimiz Elazığspor yaptığı tek çalışma ile zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi…

Saat 11:30'da Elazığspor Tesisleri Üst Sahası'nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren idmana ısınma ağırlıklı ön koşu ile başlayan Bordo-Beyazlılar 5'e 2 pas çalışması ile antrenmanı tamamladılar.

Teknik Direktör Bülent Yenihayat ile yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan idmana sakat olan Hasan Ekici dışında tüm futbolcular katıldılar.

MORAL VE MOTİVASYONUMUZ ÇOK YÜKSEK

Zorlu maç için değerlendirmelerde bulunan Bordo Beyazlı takımın Teknik Direktörü Bülent Yenihayat; “İlk yarı için yaptığımız planlamada, ligin ilk yarısını ilk beş takım arasında tamamlamak vardı. Çarşamba günü de hedefimize ulaşarak ilk yarıyı tamamlamanın mücadelesini vereceğiz.” dedi.

Takımının moral ve motivasyonunun yüksek olduğunu belirten Teknik Direktör Bülent Yenihayat; “Bugün tek amacımız iyi bir oyun sergileyip karşılığında galip gelerek üç puanın sahibi olmak. Bu karşılaşma için hazırlıklarımızı tamamladık ve artık maç saatini bekliyoruz. Ligin ilk yarısını hedefimize ulaşarak tamamlamak istiyoruz. İlk yarının son maçını kazanarak hem hedefimize ulaşmak hem de Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bu düşüncemizi gerçekleştirecek güçteyiz. Bugün taraftarlarımızın da desteği ile bu maçı kazanarak devre arasına girmek istiyoruz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme