İnsanlık Ölmemiş!

Karakoçan Belediyesi'nde otogar sorumlusu tuvalette unutulan içi döviz dolu para çantasını Şahin'e ulaştırdı.

Kiğı'dan gelip İstanbul'a giden Yolcu Karakoçan'da Otobüs terminalinde para çantasını unuttu, Belediye'nin Otogar sorumlusu Tarkan Gün, çantanın sahibine kameraları tarayarak kısa sürede ulaştı.

Elazığ'ın Karakoçan İlçesinde Şehirlerarası otobüs terminalin tuvaletinde unutulan İçi döviz dolu para çantasını Belediye Personelinin çabası ile kısa zamanda sahibine ulaştırıldı.

Karakoçan Belediyesi Süleyman Karahan Şehirler arası otobüs terminalinde görevli personel Tarkan Gün 15 Ekim 2023 Pazar Günü öğlen saatlerinde tuvalete girdiğinde lavaboda bir çantanın unutulduğunu gördü, İçi döviz dolu para çantasını terminalde emanet kasasına koydu.

KAMERA KAYITLARI ÜZERİNDEN İNCELEMELERDE BULUNAN PERSONEL PARANIN SAHİBİNİ BULDU

Kamera kayıtlarında giriş çıkışları kontrol ederken bir yolcu elinde çanta ile tuvalete girdiğini eli boş olarak çıktığını tespit etti.

Çok kısa sürede Çantanın sahibi Kiğı'dan gelip İstanbul'a giden Kiğı'nın Sırmaçek (Kejıkan) köyünde adının açıklanmayan bir vatandaşa ait olduğu tespiti sonunda, vatandaş o sırada panik içinde terminalde çantasını aramaktaydı.

Karakoçan Belediyesi personeli Tarkan Gün vatandaşa Çantanın emanette olduğunu, kendisine ait olup olmadığını anlamak için içindekileri sordu. Vatandaş çantanın içinde ilaçları ve 26 Bin Euro para olduğunu söyledi.

Çantasını teslim alan yolcu vatandaş parasını saydı 26 Bin Euro parasını ve çantasını teslim aldıktan sonra Karakoçan Belediyesi personeli Tarkan Gün'e duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme