İyi Parti de Toplu İstifa!

İyi parti Sivrice kurucu ilçe başkanı Muhammet Özdemir ve ekibi topluca istifa ederek Zafer Partisine katıldı…

Seçimden sonra hız kesmeden çalışmalarına devam eden Zafer Partisi'ne diğer partilerden istifa ederek katılanların sayısı hızla çoğalıyor…

Elazığ'da da Zafer Partisi büyümeye devam ediyor. İyi Parti'nin Kurucu Sivrice İlçe Başkanı Muhammet Özdemir ve ekibi topluca istifa ederek Zafer Partisi saflarına katıldı.

ÖZDEMİR; “İYİ PARTİ'NİN NE YAPTIĞI KİMLERE HİZMET ETTİĞİ BELLİ DEĞİL.”

İyi Parti Sivrice Kurucu İlçe başkanı ekibiyle birlikte Zafer Partisi İl Başkanlığına gelerek Zafer Partisi İl başkanı Onur Omrak'la görüştü. Muhammet Özdemir istifalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Geldiğimiz süreçte gördük ki Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın öngördüğü her şey birbir gerçekleşiyor. İyi Parti'nin ne yaptığı kimlere hizmet ettiği belli değil. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve en büyük sorunumuz olarak ülkemizi istila eden kaçakların bir an önce ülkelerine geri dönmesi için Türk Milliyetçilerinin yeri Zafer Partisi'dir.” dedi.

OMRAK; “BÜTÜN VATANSEVERLERİ PARTİMİZE DAVET EDİYORUZ”

Özdemir ve ekibinin rozet töreninden ardından açıklamalarda bulunan Başkan Omrak ise Zafer Partisi çizgisini bozmadan yoluna devam ettiğini bir çok partiden partilerine katılımlar olduğunu belirterek; “Elazığ'da gerçek siyaset milletimizin menfaatine olan siyasettir ve biz bunu ne yazık ki Elazığ'da göremiyoruz siyasetçiler çevresinin ve kendisinin menfaatini düşünüyor sadece, Kuvâ-yi Milliye ruhuyla çıktığımız bu süreçte bütün vatanseverleri partimize davet ediyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin bozulan kültürünü, örfünü adetini Elazığlılara geri vereceğiz, yerel seçimlerde mutlak parolamız inanmaktır ve zafer inananların olacaktır dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme