İYİ Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Belli Oldu

İYİ Parti Elazığ'da teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ İl Başkanı olarak görevine başlayan Habip Yaşar, yerel seçimlere yeni ve güçlü bir yönetimle girmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan görüşmeler neticesinde İYİ Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Akif Sıtkı Esen oldu.
İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, “Teşkilat mensuplarımızla, üyelerimizle yapılan görüşmeler ve istişareler neticesinde, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın da olurlarıyla Akif Sıtkı Esen Beyefendi yeni Merkez İlçe Başkanımız olarak görevine başlamıştır. Kendisi uzun yıllar devlet kademesinde önemli görevler yapmış, başarılı çalışmalar yürütmüştür. Partimize de şimdiye kadar büyük katkılar sunmuş olan Sayın Akif Esen'e yeni görevinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Kısa bir süre zarfında İl ve Merkez İlçe yönetim kurullarımızı kamuoyu ile paylaşıp, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz.” dedi.

AKİF ESEN KİMDİR?

İlk, orta ve lise tahsilini Elazığ'da, Yüksek öğrenimini Ç.Ü. İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi-İşletme ve Muhasebe bölümünde tamamladı. 1980-1990 yıllarında SGK'da görev aldı. 1990-2020 yılları arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde (Elazığ) Şube Müdürü olarak görev yaptı. Elazığlı gençlerin kültürel faaliyetlerine ve sportif çalışmalarına büyük destekler sundu. Türkiye Badminton Federasyonunda 2005-2023 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği (As Başkanlık) görevini yürüttü. 2021-2023 yıllarında Elazığ İYİ Parti İl Yönetiminde görev aldı. Akif Sıtkı Esen Evli ve iki çocuk babasıdır.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme