İyilik Çeşmesi'nden Düğün Desteği!

İyilik Çeşmesi Derneği ' Yeter Ki Gönüller Bir Olsun, İyilik Çeşmesi Sizinle' adını verdiğimiz projemiz kapsamında evlilik için maddi imkanları kısıtlı olan 3 çifte destek verip düğünlerini gerçekleştirdi.

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği, “Yeter Ki Gönüller Bir Olsun, İyilik Çeşmesi Sizinle” projesi kapsamında maddi imkânları kısıtlı olan 3 çifte düğün desteği sağlayarak, evlilik hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Dernek, ihtiyaç sahibi çiftlerin tüm düğün masraflarını üstlenerek, önemli bir sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Dernek Başkanı İbrahim Sedat Çetin, yardımlarının devam edeceğini söyledi…

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği, "Yeter ki Gönüller Bir Olsun, İyilik Çeşmesi Sizinle" başlığı altında yürüttüğü proje ile, maddi imkânsızlıklar nedeniyle evlenemeyen bir çiftin düğün masraflarını üstlenmeye devam ediyor. Beyaz eşyadan gelinlik ve damatlığa, düğün salonundan davetiyeye kadar tüm detaylar dernek tarafından karşılanıyor.

TÜM İHTİYAÇLAR KARŞILANDI

Dernek Başkanı İbrahim Sedat Çetin, gençlerin evlenme sürecinde karşılaştıkları zorlukları aşmalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını belirterek Proje kapsamında düğün salonu, davetiye, gelinlik, damatlık, beyaz eşya, televizyon, yatak odası takımı ve koltuk takımı gibi ihtiyaçların dernek tarafından karşılandığını söyledi.
“Aile, bir toplumun temel taşıdır. Günümüz ekonomik şartları nedeniyle evlenmek zorlaşıyor. Bu nedenle, çiftlerimizin yanlarında olarak onlara destek olmayı görev bildik” diyen Başkan İbrahim Sedat Çetin Düğün merasiminin gerçekleştiği gün, katılımcılara teşekkür ederek emeği geçen tüm hayırseverlere de şükranlarını sundu.

AİLE BİR TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR

Gelecek projelerinde de aynı destek anlayışını sürdüreceklerinin altını çizen Dernek Başkanı İbrahim Sedat Çetin, şunları söyledi; “İyilik Çeşmesi Derneği olarak “ Yeter Ki Gönüller Bir Olsun, İyilik Çeşmesi Sizinle” adını verdiğimiz projemiz kapsamında evlilik için maddi imkanları kısıtlı olan 3 çiftimize destek verip düğünlerini gerçekleştireceğimizi söylemiştik. Aile bir toplumun temel taşıdır. Günümüz ekonomik şartları sebebi ile evlilik yapmak giderek zor bir hale geliyor. Bu zorlukları aşmak için çiftlerimizin yuva kurup olmaları adına bu çalışmayı yürütüyoruz. Gençlerimiz ile birebir görüşmelere yaparak ihtiyaçlarını tespit edip , en mutlu günlerinde yanlarında olmak adına ilk çiftimizi belirledik.

Bir evde olması gereken zaruri ihtiyaçlar ve düğün için gerekli olan detayları karşılayarak; çiftimize düğün salonu masrafları, davetiye, gelinlik,damatlık, fotoğraf çekimi, beyaz eşya, televizyon, yatak odası takımı, koltuk takımı hediye ettik.”

GENÇLERİN EVLENME SÜRECİNDE KARŞILAŞTIKLARI ZORLUKLARI AŞMAYI KENDİMİZE BİR GÖREV BİLDİK

“Dernek olarak maddi yardımların yanı sıra, toplumun manevi değerlerine de katkı sunmaya gayret gösteriyoruz. Projemiz ile bugün ilk çiftimizin düğün merasimini gerçekleştireceğiz. İki çiftimize daha aynı şekilde yardımcı olacağız. Gençlerin evlenme sürecinde karşılaştıkları zorlukları aşarak sadece maddi başarılar peşinde koşmamayı kendimize bir görev bildik.

EMEĞİ GEÇEN, KATKISI BULUNAN TÜM HAYIRSEVERLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.

“Kalplerin katılaştığı bir dönemde, gençlere destek olmak, onların mutlu yuvalar kurmalarına vesile olmak hepimize büyük bir sorumluluk yüklüyor, yalnızca maddi anlamda değil, gönül anlamında da zengin olmalıyız. Bunun için projemize “Yeter Ki Gönüller Bir Olsun, İyilik Çeşmesi Sizinle” ismini verdik.Düğün merasimi gerçekleşen çiftimizin ebedi sevgi yolunda attıkları bu adımlarını tebrik eder,bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Değerli misafirlerimize katılım sağladıkları için teşekkür ederiz. Emeği geçen, katkısı bulunan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme