Jöh'lerin Gösterisi Nefes Kesti

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gerçekleştirilen tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlanırken, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Harekat timlerinin gösterisi nefes kesti.

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gerçekleştirilen tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlandı. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Harekat timlerinin akrobasi gösterisi ise 7'den 70'e izleyenleri hayran bıraktı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da valilik binası önünde kutlandı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunmasının ardından Vali Ömer Toraman, günün anlam ve önemini ifade eden konuşma gerçekleştirdi.

Öte yandan, Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Harekat timlerinin silahlı ve silahsız gösterisi nefesleri kesti.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıldönümünü Elazığ'da coşkuyla kutlamanın gururunu yaşıyoruz diyen Elazığ Valisi Ömer Toraman, "Tarih boyunca başarısızlığa rıza göstermeyen asil Türk milleti tek yürek olup yaşadığı her türlü olumsuzluk ve imkansızlığa rağmen umutsuzluğa kapılmadan vatan topraklarını bağımsızlığımıza göz diken işgalcilere karşı 7'den 70'e hep birlikte verdiği şanlı mücadeleyi Cumhuriyet ile taçlandırmıştır” dedi

Program Elazığ Belediyesi mehteran takımı gösterisi ve kortej yürüyüşüyle sona erdi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme