Kardeş Arslantaş Kırıkkale Fk'yı Golleriyle Adeta Sırtlıyor

Kırıkkale FK'nın şu ana kadar oynadığı 6 maçta kaydettiği 9 golün 6'sını ise Osman Arslantaş kaydetti.

Transfer olduğu günden buyana beklentilere cevap veremeyen ve son olarak 68 Aksaray Maçında kaçırdığı penaltıyla tepki toplayan Muhammet Arslantaş Bordo Beyazlı Takımda halen gol suskunluğunu devam ettirirken, Kardeşi Osman Arslantaş Kırıkkale Fk'yı golleriyle adeta sırtlıyor.

Bordo beyazlı takımımız Elazığspor, transfer döneminde kadrosuna bir çok oyuncu transfer ederken, Bahattin Köse'nin ayrılmasıyla santrfor bölgesi için ise süper lig ekiplerinden Başakşehir'den Muhammet Arslantaş'ı kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Bir önceki sezon kiralık oynadığı Kastamonuspor'da sadece 3 gol atma başarısı gösteren Muhammet Arslantaş, transfer olduğu yeni takımı Elazığspor'da sezona gol umudu olarak ilk 3 maçta 11'de başlamış, ancak bu maçlarda beklentilere cevap veremeyince son 3 haftada ise yerini Yusuf Mert Tunç'a bırakarak, yedek beklemişti.


OSMAN ARSLANTAŞ İSE ATTIĞI GOLLERLE KIRIKKALE FK'YI ADETA TEK BAŞINA SIRTLIYOR.

Muhammet Arslantaş, son oynanan 68 Aksaray müsabakasının 2. Yarısında oyuna girmiş, 1-0 geride olduğumuz maçın 85. Dakikasında kazandığımız penaltıyı direkt olarak avuta atarak beraberlik şansımızı değerlendirememişti.


Muhammet Arslantaş'ın performansı bordo beyazlı camiada tartışıla dursun; 3. Lig 4. Gurup ekiplerinden Kırıkkale FK'da forma giyen kardeşi Osman Arslantaş ise attığı gollerle Kırıkkale FK'yı adeta tek başına sırtlıyor.


Alanyaspor altyapısından yetişen ve Bulvarspor'da forma giyen Osman Arslantaş, sezon başında Kırıkkale FK'ya transfer olmuştu. Kırıkkale FK'nın şu ana kadar oynadığı 6 maçta kaydettiği 9 golün 6'sını ise Osman Arslantaş kaydetti.


19 yaşındaki genç santrfor, sergilediği performansla ilerisi için istikbal vaad ederken, Elazığspor'un gol umudu Muhammet Arslantaş'ın da bir an önce form yakalayıp, bordo beyazlı takımımızın hedefe ulaşması için golleriyle katkı sağlamasını bekliyoruz.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme