Kazım Atıcı Güven Tazeledi

HARPUT-DER 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Kısa adı Harput-Der olan Harput ve köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 5. olağan genel kurul toplantısı Dernek binasında yapıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan dernek başkanı Kazım Atıcı derneğin son 3 yıllık faaliyetlerinden bahsederek Harput-Der'in hem Harput'un hem de köylerinin sorunları konusunda valilik, belediye, üniversite ve diğer devlet kurumları ile sürekli görüşmeler yaptığını, sorunların ilgililere iletildiğini ve çözüm yolları konusunda görüşlerini ilettiklerini ifade etti. Başkan Atıcı, bu konularda bayağı bir mesafe alındığını Harput'a ve köylerine çok güzel hizmetlerin yapıldığını ilave etti.

YENİ DERNEK BİNASI
Daha sonra yönetim Kurulu faaliyet raporu başkan yardımcısı Habib Karaçorlu tarafından okundu. Karaçorlu, önümüzdeki dönemde öncelikli hedeflerinin Derneği kendi binasına kavuşturmak olduğunu ve bu amaçla uygun bir daire satın alınması konusunda çalışmaların başlatıldığını belirtti. Ayrıca Derneğin yayın organı ‘Sevdamız Harput' dergisinin 2. sayısını çıkarmak için gerekli çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.
Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporları okunup İbra edildikten sonra yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde yeni dönem için teklif edilen yönetim ve Denetim Kurulu listeleri genel kurul tarafından kabul edildi.

DİLEK VE TEMENNİLER
Dilek ve Temenniler kısmında söz olan dernek üyeleri Harput ve Köyleri ile ilgili sorunların çözümü için dilek ve temennilerini ilettiler. Başka söz alan olmadığından dernek başkanı Kazım Atıcı toplantıya katılan üyelere teşekkür etti ve genel kurulun hayırlı olması dileğiyle toplantıyı kapattı.

Yönetim ve denetim kurulunda şu isimler yer aldı.

YÖNETİM KURULU ASİL
1. Kazım ATICI
2. Habib KARAÇORLU
3. Cahit CAN
4. Mehmet Akif SÜT
5. Sedat ÇAĞLIYAN
6. Cihan TORGUT
7. Talha TANYILDIZI
8. Cahit TURGUT
9.Erhan AYDIN


YÖNETİM KURULU YEDEK
1. Ayşegül KAHVECİOĞLU
2. Cemil PALA
3. Tahir ATEŞ
4. Hayrettin TANYILDIZI
5. Celal KAVAK
6. Bürhan TİRYAKİ
7. Yaşar DABAKOĞLU
8. Mürselin KILIÇERKAN
9. Mustafa DEMİRPOLAT

DENETİM KURULU ASİL
1- Veysel AYIKPEHLİVAN
2- Yalçın TURHAN
3 -Ahmet Tarık KARAÇORLU


DENETİM KURULU YEDEK
1- İbrahim TANYILDIZI
2- Mehmet İNCİ
3- Hüsamettin KARAKAYA

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme