Keleş: Sağlık Sektörünün Daha da Güçlenmesi Çalışacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde ve Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen etkinliklere katılarak, sağlık sektörünün mensuplarıyla bir araya geldi.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde düzenlenen iftar programına, Milletvekili Ejder Açıkkapı ve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Sn. Şahin Şerifoğulları ile birlikte, sağlık çalışanları katıldı. Prof. Dr. Erol Keleş, etkinlikte sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti ve Tıp Bayramı'nı kutladı.

Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde düzenlenen etkinlikte ise, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, sağlık çalışanlarına karanfil dağıtarak bu özel günlerini kutlama fırsatı buldu.

Prof. Dr. Erol KELEŞ, gerçekleştirilen her iki etkinlikte de, sağlık çalışanlarının insan sağlığı için gösterdikleri büyük özveri ve fedakârlıkların altını çizerek, "Sağlık çalışanlarımızın emekleri, milletimizin sağlığı için en büyük güvencedir. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle; Milletvekilimiz Sn. Ejder Açıkkapı, Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Sn. Şahin Şerifoğulları ve Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Emre Burak Kürüm ile birlikte sağlık çalışanlarımızla iftar sofrasında buluştuk. Şifa ile yaklaşan, büyük bir özveriyle insan sağlığı için ellerinden gelen her türlü çabayı gösteren tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Milletvekili Keleş, sağlık sektörünün daha da güçlenmesi ve gelişmesi adına yapılan çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme